Resources

Recovery Downtime Calculator

De kosten van een technische storing kunnen uw bedrijf verlammen. Gebruik onze Recovery Time & Downtime Kosten Calculator om te kijken naar een aantal eenvoudige statistieken.

Office 365 Back-up – Saas Protectie voor Microsoft 365

Office 365 Back-up - Saas Protectie voor Microsoft 365

Office 365 Back-up – Saas Protectie voor Microsoft 365, zorgt er voor dat Linden365 uw gegevens kan beheren en vooral beschermen. Met de SaaS protectie voor Microsoft 365 bieden wij u een alles-in-één back-up-, zoek-, herstel- en exportoplossing voor Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams.

Google Workspace Back-up – Saas Protectie voor Google Workspace

Google Workspace Back-up - Saas Protectie voor Google Workspace

Google Workspace Back-up – Saas Protectie voor G-Mail, Calendar, Contacts, Drive (voorheen bekend als G Suite), zorgt er voor dat Linden365 uw gegevens kan beheren en vooral beschermen. Met de SaaS protectie voor Google Workspace bieden wij u een alles-in-één back-up-, zoek-, herstel- en exportoplossing voor G-mail, Kalender, Contacten en Gedeelde Stations.

De 6 belangrijkste KPI’s voor een servicedesk

Managers van een servicedesk hebben iedere dag veel informatie over de performance van hun servicedesk en de medewerkers ter beschikking. Uit die hoeveelheid data moet natuurlijk informatie gefilterd worden om te kunnen bepalen of de servicedesk goed presteert, hoe de prestaties zijn ten opzichte van de maand ervoor (en eventueel het jaar ervoor) en hoe de prestaties te verbeteren zijn.

Checklist: What to Look for in an IaaS Provider

Als u ​​IaaS-providers (Infrastructure as a Service) aanbieders wilt vergelijken, download dan hier een snelle checklist om te controleren of uw provider aan uw vereisten voldoet.

Helpdesk Onderzoek 2020

Helpdeskonderzoek 2020

In het Helpdesk Onderzoek van 2020 staan de trends naar het gebruik van de helpdeskpakketten.

Microsoft Teams

Micrsoft Teams - Snel aan de slag

In dit document leggen we je uit hoe je binnen enkele stappen aan de slag kunt gaan in Microsoft Teams.

Microsoft Cloud Migratie

Officiële Microsoft Azure Cloudmigratie Essentials en Checklist

Security Systemen Whitepaper

Whitepaper met de 10 betere security systemen, getest door PCMag.