Remote Servicedesk & Onsite Support

Continuïteit en optimale bereikbaarheid op uw ICT-servicedesk

Wilt u altijd de beschikking hebben over capaciteit op uw servicedesk? Heeft u behoefte om kosten te besparen op een gedeelte van uw ICT-afdeling? Zou u zich meer willen focussen op uw corebusiness?

De remote servicedesk is een oplossing die Linden365 biedt voor klanten die graag hun servicedesk volledig of gedeeltelijk willen uitbesteden.

De servicedesk van Linden365 ondersteunt de medewerkers of klanten van uw organisatie vanuit ons kantoor in Amsterdam. Onze ervaren supportmedewerkers vormen uw eigen servicedesk, maar dan op afstand.

Bel onze
Sales Consultant
085-4825503

Bel voor Remote Servicedesk

Kwaliteit en inzicht

Aangezien de servicedesk het eerste contactpunt is voor uw gebruikers en klanten is het van belang om de juiste kwaliteit te leveren. Linden365 ondersteunt dit door de processen goed in te richten en met goed getrainde en opgeleide IT-professionals te werken.

Door onze maandelijkse rapportages en eventueel klanttevredenheidsonderzoeken houden wij u op de hoogte van de serviceverlening.

Garantie en kostenbesparing

Linden365 garandeert de serviceniveaus en kwaliteit van de dienstverlening voor uw gebruikers en klanten. Ondanks deze garantie is het uitbesteden van uw IT-servicedesk vaak kostenbesparend doordat u minder kosten heeft voor personeel, huisvesting, verzuim, verzekeringen, opleidingen en technische inrichting.

Over Linden365

Met Linden365 kunt u rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit, service en innovatie. Ons doel is om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij elk ICT-vraagstuk en het bieden van de beste ICT-oplossingen.

Offerte aanvragen

  • Linden365 slaat gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden365. Indien wenselijk kunt u ons altijd een verzoek doen uw gegevens te verwijderen. Lees voor meer informatie onze privacy statement.
    Gaat u hiermee akkoord?