Linden365 – Managed Services

 • Linden365 slaat gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden365. Indien wenselijk kunt u ons altijd een verzoek doen uw gegevens te verwijderen. Lees voor meer informatie onze privacy statement.
  Gaat u hiermee akkoord?

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Sanne

Werkwijze

 • Kennismaking

  Telefonisch, online of persoonlijk maken wij graag kennis met u en uw organisatie, waarin wij een beter beeld krijgen van uw vraagstuk.

 • Inventarisatie

  Aan de hand van uw vraagstuk, doen wij een inventarisatie van uw omgeving en de impact van het vraagstuk. Wij denken hierin graag mee u, zodat de continuïteit en kwaliteit van uw dienstverlening gewaarborgd zijn.

 • Voorstel

  Aan de hand van de inventarisatie doen wij een voorstel in één of meerdere oplossingen die voor u van toepassing kunnen zijn, waarbij u een afweging kunt maken van alle facetten die hierbij spelen.

 • Offerte

  Na het voorstel werken wij de gewenste opties uit in een definitieve offerte. Transparantie is hierin erg belangrijk, dus geen extra bijkomende kosten achteraf.

 • Start partnership

  De continuïteit van uw ICT omgeving is gewaarborgd, uw gebruikers worden ondersteund door onze remote servicedesk en u kunt zich focussen op uw core business.

 • Evaluatie

  Evaluaties zijn erg belangrijk in ons partnership met u en uw organisatie. Minimaal eens per kwartaal willen wij dan ook graag met u om tafel om de dienstverlening te bespreken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Managed Services door Linden365 of de overieg dienstverlening ter ondersteuning van uw organsiatie op het gebied van ICT?

Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 085-0493240 of stuur een e-mail naar info@linden365.com.