Alles wat je nodig hebt met Microsoft 365

Verhoog de productiviteit met Microsoft 365

Wilt u overal toegang tot uw applicaties en data? Wilt u makkelijk samenwerken met uw collega’s? Wilt u kosten verlagen en veilig op afstand werken?

Transformeer de manier van werken met Microsoft 365 en Microsoft Teams. Linden365 biedt u de mogelijkheid met één geïntegreerde oplossing inclusief Teams, OneDrive en alle Office apps, waardoor u kunt chatten, bellen, online vergaderen en in realtime samen kunt werken ongeacht uw locatie.

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Kies de juiste oplossing voor je organisatie

Microsoft 365 Business BasicMicrosoft 365 Business StandardMicrosoft 365 Business Premium
Office apps (mobiel en via web)
Office apps (desktop PC en Mac) X
E-mail en agenda
OneDrive opslag, synchronisatie en delen
Teams en Sharepoint
Spam filter en wachtwoordbeleid
Extra beveiliging tegen malware en ransomwareXX
IntuneXX
Beheer van Windows 10 PC’s en mobile devicesXX

Apps en services in Microsoft 365

Microsoft 365 Apps

Overstappen naar Microsoft 365

Maakt u nu gebruik van andere manieren van werken zoals met Google Workspace, een lokale e-mailserver, OpenOffice en wilt u migreren naar Microsoft 365 met Office Apps? Dan bent u bij Linden365 aan het juiste adres!

Met een gedegen stappenplan en checklist dragen wij zorg voor het gehele traject van A tot Z. Om te beginnen inventariseren wij uw huidige omgeving en bepalen we gezamenlijk met u de uitrol strategie. Wij zullen u adviseren in de te nemen stappen die u intern al kunt nemen ter voorbereiding van de migratie. Hiernavolgend stellen wij uw Microsoft 365 omgeving in, doen we de juiste configuraties en testen we het eventuele migratieproces.
Het is belangrijk om de organisatie tijdig te informeren over de aankomende wijzigingen, zodat dit soepel verloopt. Linden365 draagt zorg voor de uitrol en onze support afdeling staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden van gebruikers.

Voordelen

Altijd beschikbaar

Je hoeft je geen zorgen meer te maken, omdat je weet dat je services gegarandeerd 99,9 procent van de tijd beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.

Beveiligde omgeving

Houd klantgegevens veilig met innovatieve beveiligingsprocedures met vijf beveiligingslagen en proactieve controle of kies voor Business Premium en Microsoft 365 biedt je de beste productiviteit in zijn klasse, met geavanceerd beveiligings- en apparaatbeheer om je bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Makkelijk in te stellen

Linden365 implementeert en beheert Microsoft 365 in uw hele organisatie. Zodoende bent u volledig ontzorgt en kunt u snel aan de slag.

Volledig support vanuit Linden365

Offerte aanvragen

  • Linden365 slaat gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden365. Indien wenselijk kunt u ons altijd een verzoek doen uw gegevens te verwijderen. Lees voor meer informatie onze privacy statement.
    Gaat u hiermee akkoord?