Flex-IT-Support

ICT-Support op afroep

Wilt u de bezetting op orde houden bij ziekte en vakantie? Heeft u maar één ICT’er in dienst waar u back-up voor nodig heeft? Heeft u behoefte aan parttime inzet van een ICT-professional?

Linden365 geeft invulling aan deze behoefte met Flex-IT-Support, waarbij u bepaalt wanneer u iemand met kennis en expertise van uw organisatie inzet.

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Service Level Agreement

Om u de garantie te geven voor de inzet van dezelfde ICT-professionals met kennis maken wij graag afspraken met u. Op basis van de huidige bezetting berekenen wij de verwachte inzet en geven wij percentages af voor de mate waarin wij hieraan gaan voldoen. Dit geeft duidelijkheid en de zekerheid waar u naar op zoek bent.

Over Linden365

Met Linden365 kunt u rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit, service en innovatie. Ons doel is om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij elk ICT-vraagstuk en het bieden van de beste ICT-oplossingen.

Offerte aanvragen

  • Linden365 slaat gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden365. Indien wenselijk kunt u ons altijd een verzoek doen uw gegevens te verwijderen. Lees voor meer informatie onze privacy statement.
    Gaat u hiermee akkoord?